Om Norgeshus

Det aller viktigste du bør vite om Norgeshus, er at vi leverer skreddersøm til deg som bygger hus. Det huset du liker i katalogen er bare et utgangspunkt. Sammen med arkitektene og ingeniørene våre finner du løsningene som gjør huset til DRØMMEHUSET.

I 30 år har vi ”skreddersydd” mer enn 18 500 boliger fra Svalbard til Kristiansand. Vi har forhandlere over hele landet som leverer den samme trygge kvaliteten, uansett hvor du bygger og bor.

Våre håndverkere er lidenskapelig opptatt av faget og håndverket sitt. Vi i Norgeshus er stolte over å tilby solid faglig kompetanse og god service, uansett hvilken forhandler du benytter. I Norgeshus lytter vi til kundene og gir faglige råd, slik at det blir enklere for deg å ta riktige beslutninger når du skal bygge hus.

Løser alt innen boligbygging

Husleverandøren Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging, fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. Våre forhandlere bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg løser vi oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. 

Vår styrke ligger i at vi har samlet arkitekter og ingeniører under samme tak, og dermed blir både estetikk, byggetekniske detaljer og tilpasninger bedre ivaretatt for deg som kunde.