Torsdag kom regjeringen med nye restriksjoner for å stoppe de stadig økende smittetallene i samfunnet. Dermed får vi heller ikke i år arrangert Grøtulf sammen, men klubben oppfordrer alle lag til å holde egne juleavslutninger.

Vi har nå dessverre sett oss nødt til å avlyse årets Grøtulf. Det er vi veldig lei oss for. Den stadig økende smittespredningen, og nå særlig med de nye restriksjonene som trer i kraft for å hindre økt smitte i samfunnet, gjør at vi ikke ser noen annen utvei enn å avlyse. Det ville blitt særdeles vanskelig å avvikle Grøtulf med de nye restriksjonene. Dette har vært en svært vanskelig avgjørelse, sett med håndballøyne, da vi har gledet oss stort til å ha et stort arrangement og en juleavslutning for håndballspillerne våre og hele Herulf-familien, men samtidig en lett avgjørelse, da vi tar vårt samfunnsansvar og ønsker å gjøre vårt for at vi snarest mulig kommer tilbake til en håndballspillende normalhverdag.

Vi har kjøpt inn både grøt og julegodteri til alle, og oppfordrer alle lag til å avholde sine egne, separate, juleavslutninger med grøt og godteposer i kantinen i Mossehallen. Alle lag kan og bør ha en ordentlig juleavslutning, selv om vi ikke kan ha den sammen denne gangen.

Tid for avslutning kan dere booke gjennom Trond eller post@herulf.no

Med hilsen

Sverre Bromander, Styreleder