Fra mandag til onsdag skal to av våre herrespillere på landslagssamling med Juniorgutta.

De jobber knallhardt for å bli bedre, og de er dønn seriøse

Michael Wold, trener

Isak Sanderød-Bakkerud og Edvard Betsaker-Moen er på plass når LM02 skal samles i Skien fra 20. – 22. september, med Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal som trenere.

Kjempegøy, er trener Michael Wolds reaksjon på uttaket. Og legger til at han egentlig ikke ble så overrasket. — Det er jo spillere som har vært innom tidligere, og som viser en enorm innsats på trening. De jobber knallhard for å bli bedre, og de er dønn seriøse.

Edvard Betsaker-Moen er tatt ut til samling med Juniorgutta (LM02). Foto: Sara Sanderød

— Isak er jo lokal, så det var kanskje mest forventa, men veldig kult at Edvard kom med. Det viser jo også at vi kan være en attraktiv klubb for unggutter som vil noe, og som kanskje ikke får spille fast i Eliteserien. Da skal vi være en klubb for de og det er bare positiv reklame for oss, avslutter en stolt trener.

Vi gratulerer guttene og ønsker de lykke til!