VIL DU VÆRE MED Å KASTE HÅNDBALL?

HK Herulf Moss har er et sportslig tilbud for alle barn, hvor vi tilrettelegger for barneidrett i form av organisert håndball. I tillegg til å lære barna grunnleggende håndballferdigheter, legger vi stor vekt på samhold, trivsel og idrettsglede. ‘Vårt Miljø, vårt Ansvar’ er vårt etablerte varemerke og motto.

Vi starter nå opp årets HÅNDBALLSKOLE for 1. og 2. klassinger (f. 2014 og 2013). Vi tilbyr 2 treninger i uken, men det er helt greit å trene 1 gang i uken, eller når det passer. Det legges vekt på lek med og uten ball. Møt opp med innesko (ikke sort såle), vannflaske og godt humør. Vi trener:

Mandager kl 1700-1800 Hoppern Idrettshall på Jeløya Oppstart 7. sept.

Lørdager kl 1100-1230 Mossehallen ved Nesparken Oppstart 5. sept.
(ved opptatt Mossehall trener vi på Hoppern/Nøkkeland)

Barn i HK Herulf Moss skal vokse opp og virke i et miljø og et sosialt fellesskap som gir de utfordringer, mestring, selvtillit og trygghet. Klubbens viktigste formål er å bidra til en trygg og god oppvekst for å gi barna de beste forutsetninger til å lykkes videre i livet.