Nå er det like før julefreden senker seg, og for mange er det da litt tid til ettertanke. Sånn er det også for oss i HK Herulf Moss. Vi har lagt bak oss ett innholdsrikt 2019 der vi som klubb har opplevd mye, og tatt nye steg.

Som avslutning på fjorårets sesong dro 200 av våre spillere og trenere til Gøteborg og deltok i Aranäs Open. Det var 2 året på rad vi la vår fellesturnering dit, og vi har allerede bestemt oss for ny tur i mai.

I august gjennomførte vi sammen med HK Rygge vår ‘nye’ Morsa cup. Det ble en suksess med 100 deltagende lag, og et arrangement vi fikk mye ros for. Våre ambisjoner for ny cup i august neste år er store, og vi gleder oss til å involvere våre lag og foresatte i både planlegging og gjennomføring av Morsa Cup 2020. Vi har et godt samarbeid med HK Rygge på flere plan, blant annet har vi etablert samarbeidslag på både J13 og J16. På guttesiden er også samarbeidet godt, der samarbeidsavtaler gjør det mulig at både HK Rygges og Herulfs gode 16-åringer kan spille opp på Herulf sitt rekrutt- og A-lag.

Igor Koprivica har lyktes godt med å samle en ung og sulten gjeng som trener godt nesten hver dag. Han har høye ambisjoner for guttene og for Herulf som klubb. Herrelaget har stø kurs for 1. divisjon igjen (selv om det gjenstår noen hindre), og vi er ferd med å implementere Igors gode og sunne tankesett i klubben for øvrig. I fjor la vi ekstra ressurser i å utdanne kampveiledere/dommere, det skal vi gjøre også neste år. I år har vi lagt ekstra ressurser i å utdanne våre trenere. Herulf har vært vertskap for trenerkurs i regionen, og 8 av våre trenere har denne høsten deltatt på Trener 1 kurs her.

Vårt Team Herulf (lag for utviklingshemmede) trener i Mossehallen hver onsdag og deltar i cuper og seriespill. Vi er utrolig stolte av denne gjengen og vårt mål er å løfte de ytterligere frem i 2020. Hoppern Idrettshall har vært en berikelse og Vi har gjennom 2019 hatt god rekruttering og flere av våre unge lag har rundt 30 spillere på årskullet. Vår ambisjon er å løfte de alderstrinnene som har færre spillere, og ikke minst rekruttere enda flere til Håndballskolen som er for 1. og 2. klassinger. Erik Reier har fortsatt hånd om Håndballskolen og en ekstra julehilsen går til Erik som år etter år stiller opp for klubben.

‘Vårt Miljø, vårt ansvar’ er klubbens motto. Vi jobber aktivt for å tilrettelegge og lage gode lagsmiljøer i klubben. Våre spillere og medlemmer ønsker å representere både Herulf og Moss på en god måte. Vi er opptatt av å se utover egen klubb og også i år bidrar vi ifm Julaften på Verket.

Vi vil benytte anledningen til å takke våre sponsorer Sparebank1, NAF, Axa, Moss Avis og Son / Strømstad Spa. I tillegg vår bedriftspartner Norgeshus ved Byggm. Magnussen og Gundersen AS, våre samarbeidspartnere Toppform Fitness, Kamboklinikken og Moss i Sentrum, og ikke minst våre utstyrsleverandører Standard Sport / Sport 1, Scantrade og Umbro. Vi vil også takke de som har levert gevinster til Herulf sin julekalender. Vårt markedsmedarbeider Dino Osman har vind i seilene om dagen og er det noen der ute som vil diskutere muligheter for god synlighet og et samarbeid med en sunn og miljørettet klubb så ta kontakt med Dino på post@herulf.no

Vi ønsker alle våre spillere, trenere, ildsjeler, foresatte og samarbeidspartnere en god jul og godt nytt år!
Ses i hallen i 2020!

Med vennlig hilsen
for Styret i HK Herulf Moss
Styreleder Tommy Dilling