Med 10 strake seirer i ryggen gjør herrelaget seg klare for den siste utfordringen før juleferien, Falk Horten. Les superkeeper Odne Evensen Hagens tanker om første halvdelen av sesongen, derbyseieren og julefeiringen.

Ikke bare å spise ribbe og pinnekjøtt

Odne Evensen Hagen

20 av 22 mulige innspilte poeng – med et nedrykk i ryggen og en helt ny spillerstall. Likevel forteller Odne Evensen Hagen, som nå gjør sin 4. sesong i Mossehallen, om misnøye og en voksende sult i troppen.
20 poeng på 11 kamper må være en relativt godkjent første halvdel av sesongen, allikevel så er det litt surt å ikke stå med full pott, sier Hagen og fortsetter
Jeg syns vi har tatt store steg fra starten av sesongen frem til nå. Sett bort ifra det ene tapet så syns jeg vi har prestert på et jevnt og godt nivå. Mulig det tapet vær positivt på en måte, jeg syns vi spilt mye bedre etter det og er mer sultne fordi vi ikke vil oppleve det igjen.

Har sementert seg som førstekeeper i år. Foto: Sara Sanderød

Hvordan finner dere motivasjon til kampene når dere står som favoritter før hver kamp?
Å motivere seg for kampene er ikke noe problem for oss. Vi vil vinne alle kampene vi spiller, uavhengig av motstander og finner motivasjon i massevis fra det. Det har vært noe merkelige resultater i vår avdeling så langt som viser at alle kan slå alle, sier sisteskansen og refererer til bland annet da bunnlaget Stord slo tabelltoeren Sande.

Sist torsdag slo dere lokalkonkurrenten Sarpsborg med 17-25. En kamp hvor du storspilte og ble bytta ut etter 45 minutter med en redningsprosent opp imot 60! Fortell oss om kampen generelt og din innsats spesielt
Alltid deilig å komme seirende ut av Østfold Derby! Vi sliter litt fremover første 15 min, men så får vi endret på angrepsspillet og løpt inn en del enkle kontringsmål. Etter det så føler jeg egentlig vi har ganske god kontroll gjennom hele kampen. Vi var ikke helt fornøyde med innsatsen etter Tjølling-kampen, så vi hadde som mål å vise oss fra en bedre side mot Sarpsborg og det syntes jeg vi klarte veldig bra! sier Hagen i en pust og henter anden før han fortsetter (under bildet)

Evensen Hagen spilte på topp i lokaloppgjøret og ble kåret til banens beste. Foto: Sara Sanderød

Jeg er veldig godt fornøyd med min egen innsats i den kampen. Får god hjelp av forsvaret som styrer langskuddene dit jeg vil ha de også tar jeg en del 100% sjanser.

Nå gjenstår kun en kamp før juleferien – den på bortebane mot Falk Horten.
Alltid møte Falk i Holtanhallen. Vi ska gjøre alt for å få med 2 poeng tilbake over fjorden og få en god avslutting på 2019! sier Hagen som gleder seg til litt velfortjent fri

Etter kampen venter fystester på Toppform på onsdagen og etter det juleferie! Selvfølgelig blir det ikke bare å spise ribbe og pinnekjøtt, men også trene fysisk for å tåle en ny og spennende siste del av sesongen.

Nye jubelscener at vente på tirsdag? Foto: Sara Sanderød

Sist, men ikke minst Odne – Hvordan feirer du jul i år?
Jeg pleier og dra hjem til Gausdal i Gudbrandsdalen men i år blir min første jul borte fra familien, da jeg skal feire sammen med kjæresten og hennes familie i Nord-Norge. Det blir en del trening, masse god mat og ladde batteriene til avsluttingen av sesongen! Ønsker alle ulver en god og trivelig jul!