Kantspilleren Ole Einar Kaaterud har sprutet inn mål i sesonginnledningen. Nå venter en spesiell motstander – Lillebroren Lars Oskar.

Ser vel alle på toppscorer lista hvem som putter mest

Ole Einar Kaaterud

På torsdag venter en spesiell kamp på flere måter for 21-åringen fra Rakkestad Ole Einar Kaaterud. Han skal sammen med sitt Herulf tilbake til hallen hvor han spilte i 4 sesonger og møte flere av sine tidligere lagkamerater og venner.

– Jeg har gledet meg til denne kampen siden sesongstart. Blir veldig spesielt når det er første kampen noen gang mot min bror, samtidig møter vi også en del gamle lagkamerater, sier Kaaterud og fortsetter:

Det er ingen lett motstander som venter på torsdag, kanskje en av de tøffeste kampene denne sesongen. Sarpsborg har flere spillere som hospiterer og spiller for Halden i Eliteserien. Klarer vi å spille på toppnivå tror jeg dette blir en kamp publikum vil få med seg, sier Rakkestadsonen.

Kaaterud (den eldre) har funnet målet 57 ganger så langt på sesongen. Foto: Sara Sanderød

Blir hele tiden sent stikk

Det råder ikke noe tvil om hvem som er storebroren her. Ole Einar tar hver sjans han får til å sende en liten melding til broren
– Redd mor og far heier på Sarpsborg på torsdag, siden de allerede vet han trenger trøst etter kampen, sier Kaaterud med et smil og forteller deretter om broren Lars Oskar.

– Gode motsetninger som håndballspillere. Han er stor og tung, jeg er liten og rask. Ser vel alle på toppscorer liste hvem som putter mest også, melder kantspilleren og fortsetter i litt mer seriøs ton:

– Har vært et stort tema på hjemmebane siden vi fikk vite at vi skulle spille mot hverandre og det blir hele tiden sent stikk og slengt litt ekstra etter enda jeg eller han taper kamper. Samtidig er vi også de som backer hverandre med meldinger når den andre spiller bra. Heldigvis har vi hatt mest å juble for så langt denne sesongen.

Kan Herulfgutta feire 10. strake på torsdag? Foto: Rikke Jeppsson, Moss Avis

Mener nøkkelen ligger i hverdagen

Nøkkelen blir å fortsette med de gode prestasjonene, leverer vi en maks prestasjon alle mann skal vi gi Sarpsborg en god kamp, sier Kaaterud og hovedtrener Igor Koprivica faner i:

Det å ha kvalitet i hverdagen og på treningene mener jeg er nøkkelen for resten av sesongen. Vi har god oversikt over spillerne til Sarpsborg, en rekke unge og riktig spennende spillere.

Flere spillere på Sarpsborg hospiterer på daglig basis og spiller for Halden Topphåndball i Eliteserien – Men det er inget som påvirker mener Koprivica.

Vi forbereder oss som til alle kamper, mest fokus på oss og mindre tilpasninger ifht motstander. Vi har en gruppe som er sultne på flere seirer og utvikling, vi har fokusert mye på det og å ta nye steg i spillet og som individer, avslutter Koprivica.

Kampen kan du se live på Moss Avis!