8 av 9 seirer i 2.divisjon.
Nå tar Herulf imot sine eneste overmenn så langt denne sesongen

21. september 2019. Det var da Herulfherrene sist gang tapte en kamp. Nå, 2 måneder senere, kommer sjansen til revansj! Vi tok oss en prat med den ene av lagets to visekapteiner, Sander Geiser.

I forrige kamp mot Fyllingen fikk Mossepublikumet ikke se deg på banen på grunn av en skade, hvordan er status idag?
– Jeg tråkket over dagen før kampen, så da måtte jeg dessverre stå over. Men etter en uke på sidelinjen har jeg prøvd meg fram på trening igjen og alt føles bra. Er 100% til lørdagens kamp. Det skal mye til for at jeg skal stå over en kamp som denne, sier den sultne 19-åringen.

Geiser kom til klubben innfør sesongen og har kjapt blitt en viktig brikke i laget. Foto: Sara Sanderød

Herulf har scoret 78 mål og har +54 i målforskjell på dem 3 siste kampene. Men vice-kapteinen ser bare framover.

HK Herulf Moss – Fyllingen 39-21
Tjølling – HK Herulf Moss 20-40
HK Herulf Moss – Viking TIF2 38-32

– Jeg forventer meg en langt jevnere kamp. Mange av lagene vi har møtt har vært mer urutinerte og vi har fått en del mål på feil de har gjort. Bjørnar gjør mindre slike feil og vi må nok jobbe litt mer for målene. Det blir tøft, men veldig gøy, mener Geiser.

Poengterer at lørdagens motstander er av annen dignitet

– Venter meg en fysisk tøff motstander. De er et av de mer fysisk sterke lagene vi møter i avdelingen, samt en god keeper, mener Langhusgutten og fortsetter
– Jeg tenker foran alt revansj! De 2 poengene er like viktige som ellers, men siden dette er det eneste laget vi har tapt mot har man litt ekstra motivasjon til å vise sitt fulle potensiale.

Det står nå klart at spilleplassen for revansjkampen blir Ryggehallen hvor Herulf sammen med naboen og samarbeidsklubben HK Rygge inviterer til en skikkelig håndballfest!

Fått tilliten som vice-kaptein sin unge alder til tross. Foto: Sara Sanderød

Hvordan påvirker det dere at kampen spilles i Ryggehallen og ikke i Mossehallen som virkelig blitt et «fort» denne sesongen?
– Det skal ikke påvirke oss på noen måte. Banen er sammen for oss og Bjørnar. Det som teller er at vi har hjemmepublikumet med oss i Ryggehallen på samme måte som i Mossehallen.
– Jeg syns vi har hatt fantastisk støtting fra tribunen på hjemmebane, så satser på alle møter opp selv om det er en annen hall. Ryggehallen tar vel sånn 250 tilskuere? Det bør vi kunne fylle til bredden, oppfordrer Geiser.

Før dere skal på banen spiller Rygge/Herulfs damer mot tabelltreeren Kolbotn, kan vi regne med deg på tribunen for å støtte damelaget?
– Jeg har hørt mye positivt om damelaget og at samarbeidet med Rygge blitt bra på damesiden, slik på guttesiden. Jeg har ikke sett dem noe så langt, men dem skal vare et ungt og talentfullt lag som spiller rask og gøy håndball. Selv om vi er midt i kampforberedelsene skal jeg snike meg inn og se litt innimellom, ler midtbacken og avslutter
– Håper virkelig at dem får den støttingen dem fortjener!