Herulfs rekruttlag 2019/2020. Foto: Sara Sanderöd

Siden sesongen 2019/2020 har HK Herulf Moss drevet en guttesatsing med mål om at bli regionens lag. Guttesatsingen bygger på at få i gang et tett og gunstig samarbeid med dem lokale klubbene i regionen. Så langt har vår nabo HK Rygge sluttet seg til samarbeidet offisielt, noe som har resultert i at flere meget talentfulle spillere har blitt med på satsingen også fra andre nærliggende klubber. Intensjonen med samarbeidet er at skape tilbud til spillere i aldersgruppe 15-20 i Mosseregionen at spille håndball på det nivået som passer var enkelte spiller, fra bredde til elitesatsing, der det sistnevnte bedrives hos oss i Herulf. Per dags dato er det cirka 45 gutter fødde fra 2001 til 2005 i klubben.

Elitesatsingen som drives i Herulf bygger på hardt og målrettet arbeid over lengre tid. Som spillere blir du tilbudt strukturerte og planlagte treningsøkter fire til fem ganger i uken med teknikk-, taktikk-, og styrketrening både på håndballgulvet og hos vår samarbeidspartner Toppform!

Er du interessert og vil vite mer om guttesatsingen i Herulf?
E-post post@herulf.no