Superlaget jenter 16 sin sommer 2019

I sommer var vi en gjeng på 15 spillere og mange foreldre, som var på tur til Dronninglund cup i Danmark. Jentene vant 4 av 5 kamper i det innledende gruppespillet, det gjorde at vi gikk til A-mellomspill. Her vant vi de 2 første kampene, noe som gjorde at vi var klare for A-sluttspill før den siste mellomspill kampen. Denne kampen tapte vi. Kvartfinalen i A-sluttspillet skulle spilles mot Lund fra Norge, det ble en meget jevnspilt kamp hvor Lund til slutt trakk det lengste strået og slo oss med 4 mål. Ellers så kosa jentene seg på tur og det ble en tur til Fårup Sommerland også. Må rette en ekstra takk til Grete Rosenlund, som ledet både Herulf j03 og j05 i kampene.

Vi startet opp igjen treningene to uker før Morsacup med Runar. Det ble 5 gode økter (1 styrke økt) før Morsacup. I Morsacup var vi påmeldt med 2 lag og for en cup det ble. Jentene vant kamp på kamp. Til slutt var det bare det svenske laget Aranes, som klarte å stoppe oss. Det ene laget ble slått ut i semifinalen mot Aranes. Mens det andre laget gikk hele veien til finalen, hvor svenskene slo oss nok en gang. Men 2 og 3 plass på lagene er jo helt fantastisk bra.

Nå er sesongforberedelsene i gang med 3 håndball økter pluss en styrkeøkt på Toppform i uka. Det blir terping på forsvar spill og nye offensive trekk. Det er en super gjeng på hele 22 spillere, som blir ledet av Runar Evensen og Grete Rosenlund.

Nå gleder vi oss til seriestart.