Det har vært stille, men vi har jobbet! Forrige sesong ga oss opp og ned turer, men mest av alt ny inspirasjon. Vi vokser i medlemmer og flere spillere kommer til.

Første treningsuken for A-laget ble gjennomført sist uke og spilte på torsdag treningskamp mot 1. divisjonslaget til Sanderfjord, ett Sandefjord som har ambisjoner om opprykk til Eliteserien denne sesongen. Kampen viste at det var forskjell i nivå og kampen ga vårt unge A-lag ga oss gode svar på hvor vi står pr i dag, samt hvilket potensiale vi har. Sandefjord ledet 19-13 til pause og vant komfortabelt 34-21 til slutt.
Tross resultatet, med kun 3 treninger i kroppen for vårt lag, og med så mange nye spillere, som trenger tid til både å utvikler relasjoner på banen samt sette seg inn i roller og i vårt spill, så var dette en god kamp for oss, som uten tvil viste mye potensiale.

Forrige uke ble avsluttet med sosial samling på Våler Kickoff senter der paintball, zipline og grilling sto på agendaen.

Til helgen er det nye treningskamper. Da i Stil Cup i Follo, hvor motstanderne vil være fra 2. divisjon – og med en ny god treningsuke gleder vi oss til å se gutta igjen!