Etter at HK Herulf Moss mistet plassen i 1.divisjon har ikke tilbudene latt seg vente på på vår storskårer og kaptein Sebastian Schwartz. Sebastian har i en alder av 22 år allerede har rukket å få legende status i klubben og det er sikkert at vi kommer til å savne mål-garantisten i kommende sesong.

Det har vært fantastisk å ha Sebastian i klubben – på og utenfor banen – som spiller og person. Han har bidratt til å utvikle spillergruppen for a-laget og vært et fantastisk forbilde for de unge spillerne i klubben. I Herulf er vi  takknemlige for tiden han har vært hos oss, og ser frem til å få han tilbake på et senere tidspunkt…..

Sebastian ønsker å takke alle i og rundt klubben:

«Jeg vil takke av ovenfor supportere og alle i klubben for denne gang. Mitt foreløpig siste opphold i «moderklubben» har vært lærerik selv om det har vært litt motgang i perioder. Det er mye bra som skjer i klubben og jeg håper den positive utviklingen fortsetter. Herulf og Moss betyr mye for meg og jeg håper virkelig at «vi» kommer oss opp i seriesystemet igjen så raskt som mulig. Fortsett å møt opp på kamper – støtt klubben i tykt og tynt! Vi sees snart igjen:-)»

Sebastian fortsetter karrieren i Fjellhammar og spill i 1.divisjon. Vi ønsker deg lykke til Sebastian – vi gleder oss til å se deg ta nye steg – og hvem vet, plutselig er du tilbake i gult og svart!