HK Herulf Moss jenter 2004 ble serievinnere i A slutt spill i nivå 2 etter å ha slått Rælingen sist søndag. Med det toppet de tabellen til stor glede for jentene, foreldre, supportere og støtte apparat. Jenter 14 har hatt en god og solid sesong og de gode prestasjonene har kommet med håndball utviklingen gjennom hele året. De har stilt to lag, ett i nivå 1 og ett i nivå 2 og til sammen har jentene spilt opp mot 38 kamper. Godt hjulpet av flere 2005 spillere fra klubben. Etter en spennende høst sesong var nivå 1 laget ett poeng unna A sluttspillet. Dermed røk de inn i B1 sluttspill hvor de etter en litt trøblete januar start med sykdom og skader endte som nummer 4 på tabellen. I begge nivåer har laget spilt mot svært gode motstandere. Nå venter en velfortjent påskeferie før oppkjøring til Aranas cup utenfor Gøteborg 24-27 mai.