#KAMPENOMØSTFOLD

Tid: Søndag 9.september kl 1915

Sted: Mossehallen

De er klart for sesongens første offisielle kamp i Mossehallen, og for en kamp det skal bli. Halden Topphåndball kommer på besøk og har startet sesongen med seier over en av seriefavorittene i Eliteserien, Haslum.

Halden Topphåndball ble stiftet i 2011 som en ren elitesatsning. klubben overtok Tistedalen IF sin plass i seriesystemet og har siden 2014/2015 sesongen spilt i Eliteserien. 2012/2013 sesongen ble sesongen da håndballen fra Halden for første gang overtok håndballhegemoniet i Østfold fra HK Herulf Moss.

Mens Halden Topphåndball har fått spille med de beste lagene i landet har HK Herulf Moss sakte men sikkert bygd seg opp etter 3 tunge år på nivå 3. Herulf stiller med en ung og offensiv tropp basert på lokale talenter og tilflyttere fra Sverige, Bosnia og Kroatia.

HK Herulf Moss fokuserer først og fremst på å ta nye steg i 1.divisjon fra fjorårets 7.plass. Cupen er en bonus, både for spillerne og publikum – men det har skjedd større undre enn at Herulf slår Halden i en heksegryte på søndag.

 

Vel møtt til kamp!