En hektisk sommer er tilbakelagt og vi kan endelig komme i gang med sesongen igjen. Det har vært en innholdsrik forsesong der et nytt miljø er etablert med en spillertropp som skal bli kjent med hverandre og den nye trenerens filosofi.

Hovedtrener Igor Koprivica gleder seg til å komme i gang etter

«Vi møter vår samarbeidsklubb Drøbak/Frogn i vår første kamp i NM. Det har vært en turbulent oppkjøring for laget og klubben, med trenerskifte, få spillere og andre utfordringer. Men, vi har kommet styrket ut av dette og har nå en fin treningsgruppe som gjennom sesongen skal ta steg for steg. Til dagens kamp gjelder de å være sultne, sultne på å prestere ut fra egne forutsetninger og på en måte som både vi og alle andre som er glade i Herulf-drakta kan være stolte av. Det gjelder uansett motstander og uansett kamp. Skal bli gøy å komme i gang med tellende kamper, og vi ønsker å få flere i NM, da må DFI slås.»

Bli med til Frogn Arena og se gutta våre i aksjon.

Kampstart: 1900