HK Herulf Moss Herrer har kommet godt i gang med oppkjøringen til den kommende sesongen. Treningskamper mot Fjellhammer, Lillestrøm Topphåndball, Nøtterøy og Follo er gjennomført de siste ukene:

Lillestrøm Topphåndball vs. HK Herulf Moss  22 – 27 (11-14),Fethallen 23.8. kl 1920

Trener, Igor Koprivica, oppsummer kampen slik:

Ny fin treningskamp for Herulf-gutta mot Lillestrøm. I dag stiller vi litt redusert, da enkelte av spillerne som har dratt lasset i de foregående kampene ikke var med, noe som ga muligheter for andre. 4 debutanter, som alle gjør en riktig god figur. Det som er mest hyggelig å se er at vi allerede nå ser konturene av ett godt samhold og ett miljø der spillerne vokser med oppgavene. Neste kamp blir årets første offisielle, der vi skal gjeste vår samarbeidsklubb Drøbak/Frogn i Frogn Arena i en NM-kamp, onsdag førstkommende kl 1900.

Scoringer HK Herulf Moss

Viktor Tollefsbøl 7, Alexander Gulljord 3, Dino Osman 3, Simon Nyberg 3, Sander Myrvold 3, Nikola Tesic 2, Gard Stølen 2, Ole Einar Kaaterud 2, Christopher Solheim 2

HK Herulf Moss vs. Fjellhammer 28 – 26 (14-13), Langhushallen 4.8. kl 1430

Trener, Igor Koprivica, oppsummer kampen slik:

Godt å være i gang med kamper. Mange nye spillere og konstellasjoner. I perioder av kampen er det divisjonsforskjell på lagene, slik det skal være, men rullering på alle spillere og første treningskamp medfører også stor variasjon i prestasjon. Oppsummert er vi godt fornøyd med utbyttet, i morgen venter tøffere motstand i Lillestrøm Topphåndball.

Scoringer HK Herulf Moss

Sebastian Schwarz 6, Dino Osman 5, Håvard Solheim 3, Domagoj Ferenčina 3, Nikola Tesic 3, Ole Einar Kaaterud 2, Jørgen Lygård 2. Felix 3 , Birk  Borge 1

 

HK Herulf Moss vs. Lillestrøm Topphåndball 35 – 24 (18-13) , Øreåsenhallen 5.8. kl 1100

Igor sier følgende etter kampen:

En solid treningskamp mot Lillestrøm Topphåndball, der det er tydelig at gårsdagens treningskamp ga stort utbytte. I dag fremstår vi mye bedre kollektivt, og konstellasjoner, rytme og relasjon mellom spillerne fungerer bedre. Variert og godt angrepsspill der alle melder seg på. Blir bra konkurranse om plassene. Nå venter en ny tøff treningsuke og treningskamp mot Follo på fredag.

Scoringer HK Herulf Moss

Nikola Tesic 9, Domagoj Ferenčina 8, Sebastian Schwarz 4, Dino Osman 4, Viktor Tollefsbøl 4, Håvard Solheim 3, Gard Stølen 1, Ole Einar Kaaterud 1, Birk Borge 1

Les utfyllende referat på Moss Avis

Follo HK vs. HK Herulf Moss  25 – 19 (10-10), Skihallen 10.8. kl 1730

I dag møter vi ett ungt, godt og sultent Follo-lag, som spiller ett utgruppert forsvar som vårt nykomponerte Herulf-lag ikke er gode nok til å løse så tidlig i oppkjøringen. Her er det mye lærdom å ta med seg, og vi fikk mange gode svar.

Scoringer HK Herulf Moss:

Sebastian Schwartz 8, Nikola Tesic 4, Simon Nyberg 2, Jørgen Lygård 1,Ole Einar Kaaterud 1, Domagoj Ferencina 1, Endre Wichstrøm 1, Knut Fjeldstad 1

Les referat fra Moss Avis her

 

Sandefjord vs. HK Herulf Moss  25 – 23 (12-11),Ormestadhallen 15.8. kl 1830

Det ble en jevn og god kamp i Ormestadhallen og Igor ser fremgang:

Gode perioder i etablert forsvar og angrepsspill dag, men også for mange perioder i angrepsspillet med for lavt bunnivå der vi gjør enkle tekniske feil og dårlige valg. Med godt forsvarsspill i lengre perioder i dag, så skal vi klare å innkassere mer i vårt kontra / snkomsttspill når vi vinner ballen. Alt i alt nye steg framover, med en del å gå på fortsatt.

 

Scoringer HK Herulf Moss:

Sebastian Schwartz 7, Domagoj Ferencina 3, Dino Osman 3, Simon Nyberg 3,  Nikola Tesic 2, Gard Rosenlund Stølen 2, Viktor Tollefsbøl 1, Ole Einar Kaaterud 1, Sander Myrvold 1

Les mer i Moss Avis her