HK Herulf har funnet sin nye hovedtrener i Igor Koprivica!

Det har vært en hektisk sommer for den påtroppende hovedtreneren vår. Igor kom ombord i begynnelsen av juli og har siden det jobbet intenst med å få på plass troppen til kommende sesong og resultatene viser at han har jobbet godt!

Spiller- og klubbutvikleren

Igor har til tross for sin unge alder (31 år) vært trener i en mannsalder. Siden han tok sin første trenerjobb som 17 åring har han jobbet med en rekke aldersbestemte lag fra G14 til BSK’s G20 som ble 2 ganger norgesmestere. I tillegg har han vært innom Kolbotn, DHK og til slutt jobbet som assistent i Nøtterøy i eliteserien.

Han har den håndballfaglige bakgrunnen klubben har vært ute etter, ved både å være en dyktig spillerutvikler og inneha de lags-og klubbutvikler egenskapene Herulf trenger. Igor blir en viktig ressurs inn i det utviklingsarbeidet sportlig utvalg skal igjennom de neste årene for å skape en felles sportslig identitet og et felles konsept for den håndballfaglige utviklingen.

Ved siden av sin rolle som hovedtrener i HK Herulf Moss har Igor igjennom sitt eget selskap IKO HC engasjement i flere klubber både som trener, spillerutvikler, treneransvarlig m.m.

Begrensede midler

Klubben har i inneværende år sterkt fokus på å redusere kostnadene, og det har resultert i at budsjettet for 1.divisjonslaget har blitt betydelig redusert. Lavere budsjetter krever kreativitet på spillermarkedet og Igor har i løpet av sommeren jobbet systematisk igjennom sitt nettverk for å få dekket de plassene laget trenger forsterkninger. Dette er i ferd med å gi resultater og vi venter flere nyheter på spillerfronten.

Brette opp ermene

Koprivica kommer ikke til dekket bord i HK Herulf Moss. Klubben lover blodslit og utfordringer, noe Koprivica på de første ukene har vist at han kan håndtere – med krummet nakke og oppbrettede ermer.

Hele klubben gleder seg over å ha en ressurs som Koprivica med på laget når klubben skal ta nye steg.

Les mer om Igor i Moss Avis