Roen har senket seg i Mossehallen. Spillere, foreldre, frivillige og administrasjon har trukket seg tilbake for å nyte noen dager med julekos uten klister, svette, draktvask og heiarop.

Vi kan se tilbake på et utrolig innholdsrikt Herulf-år med flere opp enn nedturer på de fleste områder.

Barn og unge trekker til hallen som aldri før. Vi opplever at stadig flere vil spille håndball og flere kull har rekordmange aktive spillere. Spesielt gledelig er det at rekrutteringen av gutter har eksplodert etter en periode med frafall. Jentelagene har hatt flere år med god utvikling og gode sportslige resultater! Team Herulf – Herulfs lag for psykisk utviklingshemmede får stadig flere medlemmer og håper til sommeren å kunne stille med hele 25 spillere i Vivil lekene.

Som en del av rekrutteringsarbeidet har Herulf i år videreutviklet feriehåndballkonseptet i samarbeid med Svømmeklubben. «Camp Mossehallen» fylte både håndballbanen og svømmehallen med ivrige barn i alle aldre og med profesjonelle instruktører. Tilbakemeldingen fra barna og foreldre har vært enestående og dette opplegget skal definitivt videreføres i de kommende vinter- og høstferiene.

For klubbens herrelag har 2017 vært et eventyr! Vi er endelig tilbake i topphåndballen etter opprykket i vår. Etter halvspilt sesong i 1.divisjon, er vi oppe og snuser på kvalifiseringsplass til Eliteserien. Med en tropp bestående av en stamme med unge, regionale spillere viser vi at klubben utvikler egne toppspillere og at HK Herulf er en attraktiv samarbeidspartner for andre klubber i Østfold og de søndre delene av Akershus. Publikum fortsetter å trekke til hallen, men det er fortsatt plass til flere – hvem drømmer vel ikke om å gjenoppleve stinn brakke i Mossehallen?!

Med over 500 medlemmer, som fortsetter å vokse, har klubben jobbet med å videreutvikle driften. Mads Julius Haakenstad er ansatt som daglig leder. Mats har levd et langt håndballiv, som spiller, dommer, trener og daglig leder i flere klubber. Han jobber nå med å videreutvikle klubben for å sørge for at vi kan ta nye steg, sportslig, økonomisk og organisatorisk.

Nå som lysene er slukket i Mossehallen vil vi passe på å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt håndballår. Vi ser frem til nye fantastiske håndballopplevelser og ønsker alle velkommen tilbake i 2018!

Sportslig julehilsen fra HK Herulf Moss!