Moss Avis har i dag inngått avtale med HK Herulf for sesongen 2017/2018

«Dette er en avtale som inneholder et unikt sett av elementer som gjør at vi får aktiviert vårt sponsorat på en måte vi ikke har sett før. Som partner i HK Herulf vil vi nå kunne få en enda tettere knytning til vår digitale satsning. Vi skal utvikle håndballen som produkt i Moss Avis og vi være med på å bidra til at HK Herulf kan utvikle seg videre som klubb i bredde og på topp» sier ansvarlig redaktør Pål Enghaug.

Moss Avis skal i sesongen 2017/2018 streame alle Herulf kampene og utvikle redaksjonelt innhold før og etter kampene, i tillegg vil Moss Avis ta eierskap til en rekke nye digitale konsepter som Herulf og Moss Avis i samarbeid skal lansere for håndball publikummet i hele regionen.

«Moss Avis har i årevis vært en trofast partner, men har etter denne avtalen blitt en enda større kommersiell partner. Denne avtalen viser at våre samarbeidspartnere ikke bare går inn i Herulf for å være snille men ser kommersielle verdier i å spille på lag med klubben. Dette er en stor dag for HK Herulf!» forklarer styreleder i Herulf Fred-Jørgen Evensen.

Les mer i Moss Avis her