Håndballskole!

SpareBank1 og HK Herulf Moss ønsker deg som er født i 2010 og 2011 velkommen til Håndballskole på lørdager fra klokken 11:00 til 12:00. Håndballskolen vil hovedsakelig holdes i Mossehallen på bane C. De gangene Mossehallen er utleid til andre arrangementer trener vi i Nøkkelandshallen i stedet.

På håndballskolen får du en innføring i ballbehandling og håndballspill. Vi spiller minihåndball med softball på tvers av de vanlige håndballbanene. Vi deltar i minimum 2 turneringer i løpet av sesongen og på klubbens juleavslutning; «Grøtulf cup»

Oppstart er lørdag den 9.september i Mossehallen kl 11:00. Møt gjerne opp litt i god tid første gang på grunn av registrering. Ta med drikkeflaske med vann. Håndballskolen tar fri lørdag den 7.oktober i høstferien. Regner med at vi avslutter lørdag den 15.desember før jul og starter opp igjen lørdag den 6.januar. Vi tar fri lørdag den 24.februar (vinterferie). Siste trening i sesongen blir i slutten av april.

Deltakeravgift er kr 1.200,- for hele sesongen. For dette får deltakerne medlemskap i klubben, håndballskolens T-skjorte, oppleve mye håndballglede og delta i minihåndballturneringer.

Har du spørsmål så kontakt på mail: erik@reier.no