Sommer er ikke bare ferie i Herulf 1 divisjon krever et lag med gode håndballspillere som er godt trente og motivert. I jobben med å sette sammen en A stall er både individuelle ferdigheter og helheten i troppen viktig. Vi har hentet noen nye spillere og det er ikke nok å vise dem hvor Mossehallen ligger, men sørge for at de har et sted å bo og hjelpe til med å skaffe jobb etc. De må trives for å lykkes. Vårt Miljø-Vårt Ansvar er noe vi tar på alvor.

Juni besto av fysisk trening og testing før egentreningsmåneden juli. Oppkjøringsfasen nå i august har inneholdt nye tester og treningskamper mot Lillestrøm og Haslum. For å sette skikkelig trøkk på oppkjøringen har de vært på treningsleir hvor også G18/rekruttlaget deltok. Vi tror gutta er godt forberedt på det som venter. Allerede 26. august spilles 2.runde i NM mot LFH09 på Lillehammer. Vinner vi denne blir det fyr i Mossehallen. Da møter vi Elverum i 3. runde!

Bilde: MossiSentrum