Nyheter

Bli medlem

Kom og bli en del av en klubb i en rivende utvikling !

admin@herulf.no Send mail så sender vi faktura.

Aktive medlemmer 200,- og støttemedlemmer 350,-

I vår klubb har vi valgt å sette de unge i fokus. Vi legger stor vekt på det sosiale og er sterke i troen på at du må ha et trygt miljø i bunnen, også hvis du skal bli en god håndballspiller.
Selv om vi satser på en sterk sosial profil, så satser vi selvfølgelig også sportslig, men vi gjør det langsomt. Vi tror at bredde på sikt bygger topp.

HK.Herulf Moss stiller denne sesongen over 20 lag i seriesystemet. I tillegg til dette har vi en meget veldrevet håndballskole for barn i alderen 6-7 år.

Klubbens herrelag spiller i 2. divisjon og har denne sesongen som mål å være med og kjempe om opprykk. På damesiden har vi ett lag i 4. divisjon som håper å kunne havne på øverste halvdel av tabellen.

Foruten det som er nevnt over, så stiller vi også med et tilbud til funksjonshemmede. De kaller seg Team Herulf og her er det full fart.

Vi har også vår egen miljøskole i klubben. Den har vi kalt «Vårt Miljø – Vårt Ansvar».
Alle lag i yngres avdeling tegner miljøavtaler. Dette er avtaler som spillerne selv former og som gir de noen utfordringer å jobbe med ut over i sesongen.
Denne sesongen vil også våre seniorlag tegne miljøavtaler og på den måten har vi klart å slutte sirkelen.

Som dere ser er vårt varemerke beskyttet. Vi mener virkelig noe med dette og i den forbindelse ønsket vi å sikre oss rettighetene til bruken av dette.

HK. Herulf tilbyr noe for enhver smak og det som er sikkert er at vi har plass til alle. Hvis du har et barn som kunne tenke seg å bli en del av vår klubb, eller kanskje du kunne tenke deg å jobbe med barne og unge, enten på det sosiale eller sportslige plan, så ta kontakt med vårt klubbkontor (se knappen på venstre side i menyen)

Velkommen til oss !

Partner

rgb_SB1_Ostf_Akersh_verti_pos  logo   moss_avis_logo.thumb  spenst.thumb

Sponsor
Patriot

Skolt_Eiendom.thumbSkolt_Pukkverk.thumbLink_Logo.thumbpspress.thumbnorprofilStandard sport

Støttespiller

stottespillere

609695609698224809 608630